Arjes Impaktor 250 evo II

Den fleksible og effektive neddeler nu endnu bedre…

Arjes neddeler fra Østli


Arjes Impaktor 250 evo II


– Den lille “gigant” blandt neddelere

Arjes Impaktor 250 Evo II er en meget fleksibel og alsidig neddeler bygget til nedrivning og genbrugsindustrien, og tilpasset til professionelle nedrivere og genbrugspladser med små og mellemstore opgaver. Arjes Impaktor 250 Evo II, der er bygget på båndrevet undervogn, neddeler og knuser selv de hårdeste materialer som murbrokker, beton, asfalt, natursten m.m.

  • 2-trins knuser med to asynkron roterende og specialdesignede aksler, og sekundær dobbelt kæbeknuser
  • Knuserakslerne for-knuser de grove materialer og føder med jævn hastighed de finere materialer ned til den dobbelte kæbeknuser.
  • Drives af en 220 HP Volvo Penta dieselmotor EU IV / Tier 4 Final – med lavt brændstofforbrug
  • Stor fødekasse og kraftig for-knuser – derfor mindre arbejde med betonknuser / smasher og mere modstandsdygtig mod større metaldele
  • Automatisk reversering beskytter knuserakslerne
  • Meget kompakt bygget og lav vægt – totalvægten er kun 13,5 tons, noget der gør den nem at transportere f.eks. på lastbil med kroglift eller mindre lastbil
  • Hurtig opstilling på arbejdspladsen – med enkel fjernbetjening, hydraulisk justerbart chassis – er klar til brug på kun 2 minutter!

Arjes Impaktor 250 er enkel og billig at flytte med rundt på de enkelte arbejdspladser hvor det er behov for at neddele og knuse beton, asfalt, fliser, teglsten etc. For eventuel genbrug på byggepladsen eller enklere og billigere afskaffelse af overskudsmaterialerne.

Tysk kvalitet og pålidelighed kendetegner Arjes som virksomhed. Vores gode samarbejde betyder god service og sikkerhed for vores kunder.

Se også vores andre produkter fra Arjes

Affaldstræ og biomasse

Klargøring til forbrænding og industriel recycling

Byggeaffald og asfalt

Neddeling for håndtering og videre genbrug

Husholdnings- og industriaffald

Klargøring til forbrænding, biogas og recycling

Kontakt:

Ole Skou Ottosen

Ole Skou Ottosen

SALG

Telefon: +45 4016 4400
Email: ole@oestli.dk

  • Eller udfyld formular…