Service og support


– eftermarked er et af vores fokusområder

Vi hos Østli fokuserer og tilstreber at yde branchens bedste service og tekniske support på de produkter vi sælger og leverer til vores kunder. Dette gør vi i et solidt samarbejde med vores leverandører og producenter, et samarbejde der er meget vigtigt for at kunne stå 100% inde for det leverede produkt.

Hos Østli leverer vi teknisk support til vores kunder via vores værkfører og vores tekniske sælgere der vores kunders første kontakt. Nyinstallationer, servicearbejde og reperationer udfører vi i samarbejde med vores godkendte service partnere landet over. Vores service partnere oplæres og samarbejder tæt med vores værkfører i Nyborg, som også koordinerer alle opgaver og sørger for reservedele sendes ud til de forskellige opgaver.

Køb sliddele


– Find sliddele til dit redskab i vores sliddelsshop

Redskaberne udsættes for ekstreme forhold og stort slid. For at dit redskab til en hver tid skal fungere optimalt og producere optimalt er det vigtigt at sliddelene er skarpe og spidse. Vi tilstræber at lagerføre gængse sliddele til vores egne produkter såvel som andre fabrikater og til konkurrence dygtige priser. Finder du ikke dem du leder efter her på siden, så kontakt os så vi kan finde en løsning.