Vi er stolte over at være ny forhandler af redskaber fra Gebrüder Egli Maschinen AG. Firmaet Egli, som har hovedsæde og fabrik i Rossrüti i Schweiz. De har de seneste 30 år udviklet og produceret redskaber til entreprenørmaskiner i den kendte schweiziske kvalitet med egen udviklingsafdeling og produktion, i alt med mere end 70 ansatte.

Bredt produktsortiment fra Egli

Egli´s produktkatalog omfatter en lang række forskellige skovle, grabbe og sakse, men det er i første omgang Egli´s hydrauliske magneter vi hos Østli præsenterer på det danske marked, og supplerer hermed vores sortiment inden for redskaber til nedbrydning og recycling. Der er fire modeller at vælge imellem af robuste og velkonstruerede magneter med både stor effekt og slidstyrke – ikke mindst takket være den dobbelt ophængte og velventilerede generator, der sammen med detelektriske og hydrauliske systemer er velbeskyttet i det stærke chassis.

Egli hydrauliske magneter kan med fordel anvendes til:

  • Undgå skader på og nedslidning af dæk og andet materiel: brug Egli hydraulisk magnet til at holde orden på arbejdspladsen
  • Sortering af neddelingsmateriale giver en mere effektiv neddlingsproces og bedre kvalitet på slutresultatet – samtidigt nedsætter det slitage på neddeleren.
  • Gør lastning af metal enkel og effektiv

Link til Grbrüder Egli Maschinen AG

“Med en hydraulisk magnet kan man blandt andet forsortere affald før neddeling og derved få et bedre slutresultat og mindske slid på neddeleren. I det hele taget letter magneten bare håndteringen af metal, fx når det gælder om at holde orden på byggepladsen eller ved lastning – og med Egli kan vi tilbyde den bedste på markedet”
Lars Østli
Østli

Kontakt:

Lars Østli

Lars Østli

SALG

Telefon: +45 2028 7271
Email: lars@oestli.dk

  • Eller udfyld formular…