Holms Industri AB indleder et samarbejde med Østli Attachments som tager rollen som importør af hele Holms redskabssortiment i Danmark, Grønland og Færøerne. Samarbejdet indebærer at Østli Attachments lagerfører et relevant sortiment af feje og snerydningsudstyr tilpasset markedet. Dette skal bidrage til et styrket samarbejde og hurtigere levering til de Danske, Grønlandske og Færøske forhandlere. Samt en kontakt som kender markedet og det danske sprog.

Holms Industri er et familieejet firma i Motala, Sverige, som leverer markedets måske mest innovative feje og snerydnings redskaber til entreprenører som stiller høje krav på livstid, resultat og sikkerhed. Holms kommer i samarbejde med Østli Attachments til at lagerføre et relevant program af redskaber i Danmark ud fra den viden som formidles mellem de to partnere.

– Samarbejdet med Lars Østli er præcis det vi tror vores forhandlere vil have. Hurtigere leveringer, relevante lagemaskiner og en kontaktperson som kender det Danske marked og taler Dansk. Lars er meget driftig og har stor viden indenfor udstyr til Entreprenørmaskiner, med mange års erfaring fra Entreprenørbranchen. Og med fuld adgang til våres redskaber, ved vi at han kommer til at yde et meget godt arbejde for os, siger Carl Gindahl, President på Holms Industri AB

Østli Attachments startedes av Lars Østli 2006 og var et resultat av en lang og gedigen erfaring fra salgs og service af entreprenørmaskiner hos Volvo Construction Equipment. Redskaber fra Holms har været med siden starten eftersom det er redskaber som afspejler Lars fornemmelse af høj kvalitet og sikkerhed både ved service og i brug.

– Da Holms spurgte mig, var det for mig en selvfølge at jag skulle sige ja, da jeg har arbejdet længe med redskaber fra Holms. Skridtet til nu at kunne lagerføre relevante Holms produkter i Danmark for at bedre kunne servicere og levere Holms maskiner til vores forhandlere i Danmark, Grønland og Færøerne var en nem beslutning. Det her er den helt rigtige vej at samarbejde på siger Lars Østli, Østli Attachments

Samarbejdet mellem Holms Industri AB og Østli Attachments starter omgående og indebærer at forhandlerene nu handler Holms redskaber og reservedele direkte fra en lokal aktør.