Arjes Sales GmbH indleder et samarbejde med Østli Attachments, som dermed får rollen som forhandler af Arjes produktprogram i Danmark, på Grønland og Færøerne. Samarbejdet indebærer, at Østli Attachments markedsfører, sælger og supporterer Arjes maskiner og anlæg.

Dette samarbejde skal udvide kendskabet til Arjes recycling innovation og Arjes maskinernes unikke, effektive og meget produktive løsninger. Østli Attachments varetager salg og servicesupport via deres nuværende organisation.

Arjes GmbH blev startet af Norbert og Tetyana Hammel i 2007. Norbert havde baggrund, stor viden og mere end 20 års erfaring inden for udvikling og produktion af tilsvarende maskiner. Arjes producerer i dag en af markedets mest innovative neddelere og andet udstyr og anlæg til genbrugsindustrien, med henblik på produktion, levetid, resultat og sikkerhed. I 201 produceres 180 Arjes maskiner i Leimbach i Tyskland af 150 dedikerede medarbejdere, der producerer til og supporterer Arjes maskiner i hele verden.

Samarbejdet med Østli Attachments er præcis, hvad vi har været på udkig efter, og vi ser frem til at udvikle dette marked sammen med Østli Attachments. En forhandler, der har fingeren på pulsen i forhold til, hvad der rører sig inden for genbrugsbranchen, og som sørger for hurtige svar på forespørgsler samt professionellevering, produkt- og servicesupport. Det er også vigtigt for os at have kontaktpersoner, som kender det danske marked og taler dansk. Lars Østli og teamet er meget driftige og har stor viden inden for udstyr til både genbrug og  nedrivningsbranchen, samt mange års erfaring med salg og support af udstyr til entreprenørmaskiner, der kører i genbrug og nedrivning. Og med fuld adgang til vores maskiner og salgs- og supportnetværk, ved vi, at Team Østli kommer til at yde en meget god indsats for os, siger Thomas Hayn, Administrerende direktør hos Arjes Sales GmbH

Østli Attachments blev etableret af Lars Østli i 2006 og var et resultat af en lang og gedigen  erfaring fra salg og service af entreprenørmaskiner hos Volvo Construction Equipment. Arjes maskinerne afspejler Lars’ fornemmelse for høj kvalitet og sikkerhed både ved service og i brug.

– Da vi første gang var i kontakt med Arjes, blev vi mødt med stor imødekommenhed. Et besøg hos en kunde med to Arjes neddelere i Sverige bekræftede, at her har vi fat i det rigtige produkt. Turen gik derfor hurtigt videre til fabrikken i Leimbach. I løbet af besøget stod det klart for mig, at jeg skulle accepterer dette tilbud. Vi glæder os nu til at tage fat i denne nye udfordring, og komme ud og vise disse nye produkter frem i Danmark, på Grønland og Færøerne, og vi glæder os til samarbejdet med Arjes, siger Lars Østli, direktør hos Østli Attachments.

Samarbejdet mellem Arjes Sales GmbH og Østli Attachments starter omgående, og vi glæder os til et komme ud og vise vores nuværende og nye kunder disse super effektive og produktive maskiner.