Mandag den 19. december 2022 afleverede Østli verdens første Demarec DXS-90 næb-saks til Jørgensen Entreprise. Demarec DXS-90 næb-saks, som er udstyret med Demarec´s patenterede DemaPower 2.0 cylinder, udmærker sig i kraft og hastighed, kombineret med en lav egenvægt i forhold til dens ydeevne. Det resulterer i større produktivitet ved lavere brændstofforbrug i selv krævende nedrivnings- og genbrugsaktiviteter. På grund af DemaPower 2.0 cylinderen, som har dobbelt stempelstang med fire trykkamre, og dermed yder 25 % mere kraft end en konventionel cylinder, og i kombination med en dobbeltvirkende hastighedsventil ”speed-ventil”, som sikrer ekstremt hurtige både åbne og lukke cyklustider, har DXS-serien næb-sakse en ydeevne svarende til konventionelle sakse to størrelser op. …

Der findes 6 Demarec DXS-størrelser næb-sakse til montering på 18-90 tons gravemaskiner. Disse meget robuste sakse kan bruges til en lang række opgaver, herunder nedrivning, skrotbehandling og dækgenbrug. DXS næb-saksen har et kæbedesign der tvinger materialet ind i kæben og begynder at skære under komprimeringen af ​​materialet, i modsætning til andre designs som oftest klapper materialet sammen til et bundt, før det begynder at klippe, noget som kræver meget mere kraft og slid på knive, saks og maskinen.    

“Demarec er topkvalitet og vi har rigtig gode erfaringer med redskaber derfra, men uden en god forhandler og solid servicepartner går det ikke – og det har vi i Østli”
Henrik Jørgensen
Jørgensen Totalentreprise

Jørgensen Entreprise vælger Demarec DXS

Henrik Jørgensen fra Jørgensen Entreprise har valgt Demarec DXS-90 næb-saks, da de har haft 3 stk. Demarec DRS-90, som er forgænger til DXS-90, og disse sakse har fungeret og passet rigtig godt i deres forretning. “Maskinførerne er begejstrede for Demarec og har glædet sig til at prøve den nye DXS´er – det er årets julegave. Vi har altid fået en rigtig god support fra Østli og Demarec både når det gælder montering, service og sliddele”, fortæller Henrik Jørgensen.

Vi på Østli takker for denne tillid, og ser frem til at følge og servicere denne nye Demarec DXS-90 hos Jørgensen Entreprise. Vi har et fantastisk samarbejde med Demarec og forsætter med at opretholde det høje serviceniveau.

Ud over denne Demarec DXS-90 til Jørgensen Entreprise, så har Østli også lige leveret 2 stk. Demarec DXS-40 næb-sakse. Så skulle du være interesseret i den nye, populære DXS serie næb-sakse, så kontakt os, og vi viser dem med glæde frem 😉