Ofte er de enkleste løsninger de bedste, og når man som Orkel har mange års erfaring med at producere rundballepressere til landbruget er det nærliggende at sætte denne erfaring i spil i recyclingindustrien – og idéen til effektiv pakkemaskine var født.

Store fordele ved at presse affald

Komprimering og emballering af affald giver store gevinster i forhold til lagring og transport, men ofte kræver det store, komplicerede og omkostningstunge maskiner og setup. Derfor er Orkels løsning så unik: en pakkemaskine der i princippet er en rundballepresser med wrapper, der drives via en traktors PTO eller en selvstændig power-enhed. Det giver en fleksibel, omkostningseffektiv og kraftfuld pakning af mange typer materialer og industriaffald.

Orkel Hi-X benytter sig af Orkels high-desity teknologi og komprimere materialet nedtil 3:1 med en ballediameter ø115×120 cm og reducerer således behovet for lagringsplads væsentligt, samt eliminerer lugtgener og afgasning ved længere tids opbevaring. Den wrappede rundballe er desuden optimal at transportere i lastbiler og containere, både åbne og lukkede.

Overlegnet hydraulisk system

Orkels pakkemaskiner har et lukket hydraulisk integreret drivsystem som inkluderer egen tank for hydraulikolie og eget kølesystem. Her ved undgås blanding av forskellige olietyper og reduceret kvalitet på hydraulikolien. Risikoen for urenheder i olien reduceres også kraftigt. Systemet gør også håndtering af eventuel blokering enkel idet elevatorerne kan reverseres således at blokeringen kan fjernes.

Eldrift af pakkemaskiner med PowerPack PP550

Orkel PowerPack PP550 gør eldrift af pakkemaskinen mulig. Det er en fleksibel løsning, der sikrer en effektiv og pålidelig drift og samtidig en komplet pakke, der er enkel at transportere og betjene – perfekt til arbejde indendørs og i følsomme miljøer.

PowerPack´en er en avanceret strømkilde: Et frekvensstyret omdrejningstal sikrer driften under lave så vel som høje temperaturer og den automatiske omdrejningssreguleringen sikrer rigtig hastighet alle driftsforhold. Løsningen er optimeret for at drive pakkemaskinen med laveste mulige kraftforbrug, og samtidigt sikre effektiv pressing og pakning af materialet.

Eldrift af Orkel pakkemaskiner
Eldrift af Orkel pakkemaskiner

Link til Orkel

“Vi har rigtig gode erfaringer med Orkels pakkemaskiner, selv under ekstreme forhold som ved affaldspakning i bygder i Grønland. Maskinens opbygning, kvalitet og effektivitet gør den perfekt til at indgå i håndteringskæde med neddeler, og slutproduktet er enkelt at transportere og lagre”
Ole Skou Ottosen 
Østli

Kontakt:

Ole Skou Ottosen

Ole Skou Ottosen

SALG

Telefon: +45 4016 4400
Email: ole@oestli.dk

  • Eller udfyld formular…